Grote beurt

Op zoek naar een garage voor uw grote autobeurt in Rotterdam? Zoek dan niet verder, Auto Kasa is een van de beste autogarages in de buurt waar u uw auto van een grote beurt kunt voorzien. Het is namelijk verstandig om uw auto ook naast de vaak jaarlijkse APK, tussendoor te laten checken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw auto veilig rijdt en kunt u met een gerust hart de weg op.

Grote autobeurt in Rotterdam

Voor uw grote beurt in Rotterdam, kunt u terecht bij Auto Kasa. Wij zijn een autogarage met een duidelijke werkwijze en een heldere missie en visie. Zo streven wij ernaar om voor iedereen een goedkope autogarage te kunnen zijn, die ondanks de prijs toch de beste kwaliteit levert die u maar kunt wensen.

Hierbij maakt het niet uit hoeveel autokennis u bezit, met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Onze harde kwaliteitseisen zijn voor u voordelig, want dat betekent dat elke grote beurt zorgvuldig wordt uitgevoerd door echte vakmensen. We kunnen onze hoge kwaliteit onder andere waarborgen doordat we enkel gebruik maken van betrouwbare merken. Daarbij beschikken we over veel kennis over vrijwel alle automerken en –modellen zodat ook uw auto bij ons kan worden voorzien van een grote onderhoudsbeurt in Rotterdam.

Wat houdt een grote autobeurt in?

Voordat u uw auto aanmeldt voor een grote beurt, is het fijn om te weten wat wij dan allemaal aan uw auto zullen doen. In het kort bevat een grote beurt bij Auto Kasa uit een grondige inspectie van uw voortuig waarbij deze op meer dan 60 vitale onderdelen wordt gecontroleerd.

Naast deze 60-delige check, voeren we ook alle smeer- en afstelwerkzaamheden uit, zoals uw autofabrikant deze voorschrijft. Afhankelijk van uw merk en model auto, zullen we dus op bepaalde zaken letten om uw auto weer helemaal rijklaar te maken.

TELEFOON

010 22 99 255

AFSPRAAK

OPEN

09:00 – 18:00

By |2018-11-12T14:30:52+00:00October 5th, 2018|Onderhoud|0 Comments