Banden vervangen

Banden vervangen? Kom langs bij Auto Kasa en we helpen u snel weer de weg op met een set goede banden!

De banden van uw auto zorgen voor een goed contact tussen uw auto en de weg. De banden zorgen voor een goede grip en vangen oneffenheden in de weg op, zodat de auto soepel en comfortabel kan rijden. Wist u dat de totale contactoppervlakte tussen de banden van uw auto en het wegdek bij elkaar opgeteld ongeveer net zo groot is als een A4 vel?

De bandenwissel is elk voor- en najaar weer een verplicht nummertje. Zodra de temperatuur daalt tot onder 7°C is het verstandig om uw winterbanden weer onder de auto te laten monteren. Zo weet u zeker dat u optimaal voorbereid bent op winterse weersomstandigheden. Wanneer de temperatuur in het voorjaar weer boven de 7°C uitkomt, kunnen uw zomerbanden weer onder de auto.

TELEFOON

010 22 99 255

AFSPRAAK

OPEN

09:00 – 18:00

By |2018-10-25T14:24:51+00:00October 9th, 2018|Reparatie|0 Comments