Kleine Beurt

Kleine beurt

Naast de jaarlijkse APK, is het verstandig om uw auto ook tussendoor te laten nakijken, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Een kleine beurt voor uw auto in Rotterdam is verstandig omdat u er zo van verzekerd bent dat uw auto in topconditie verkeert.

Het maakt hierbij niet uit of een kleine of grote, jonge of oude auto heeft. De techniek in elke auto heeft nou eenmaal onderhoud nodig. Alle bewegende onderdelen zullen op een zeker moment gaan slijten en zijn dan aan vervanging toe.

Kleine autobeurt in Rotterdam

Voor uw kleine autobeurt in Rotterdam, kunt u terecht bij Auto Kasa. Periodiek onderhoud is essentieel voor de levensduur van de auto en de onderdelen, maar ook voor de veiligheid van uw voertuig.

Natuurlijk vinden wij naast kwaliteit, de prijs ook belangrijk. Wij proberen een goedkope autogarage in Rotterdam te zijn, waar iedereen terecht kan met zijn of haar autovragen. We garanderen bij onze kleine beurt dan ook een betrouwbare onderhoudsbeurt, tegen een scherpe prijs. De kwaliteit kunnen we garanderen doordat we alleen gebruik maken van betrouwbare merken.

Wat houdt een kleine autobeurt in?

Het is fijn als u van tevoren weet wat we allemaal gaan doen aan uw auto tijdens de kleine beurt. Om te beginnen verversen we de olie en vervangen we het oliefilter. Motorolie is ontzettend belangrijk voor uw auto, zonder olie kan de motor niet goed lopen en zal deze slijten en uiteindelijk stuk gaan. Het is daarom van groot belang om regelmatig uw olie te laten controleren.

Naast de oliecontrole, zullen we uw auto nakijken op meer dan 25 punten, zodat uw auto weer veilig de weg op kan. Aan het eind van deze inspectie zult u van ons een inspectierapport krijgen, hierin staat advies en krijgt u uitleg van de monteur. Zo bent u op de hoogte van de technische staat van uw auto. Ook als u weinig kennis heeft van uw auto, zullen wij er alles aan doen om u duidelijk te maken wat de huidige stand van zaken is.

TELEFOON

010 22 99 255

AFSPRAAK

OPEN

09:00 – 18:00

By |2018-11-12T13:57:27+00:00October 9th, 2018|Onderhoud|0 Comments