Oliebeurt

Oliebeurt

Veel mensen denken dat ze alleen een APK keuring in Rotterdam nodig hebben en dat hun auto daarna geen verder onderhoud nodig heeft. Het klopt dat de APK de enige keuring is die verplicht is, maar het is zonde als je verder geen aandacht aan je auto schenkt. Een auto met slecht onderhoud, zou zomaar voor onverwachte kosten kunnen zorgen. Om je auto in goede conditie te houden, kan je terecht bij Auto Kasa voor een oliebeurt in Rotterdam.

Waarom olie verversen?

Motorolie kom in je in elke auto tegen, je motor kan simpelweg niet draaien zonder de juiste hoeveelheid olie. Het werkt als een smeermiddel dat de draaiende delen in de verbrandingsmotor insmeert en soepel houdt. Motorolie is nodig voor auto’s die op benzine, diesel of lpg rijden.

Hoeveel motorolie je nodig hebt en welke variant, is afhankelijk van het merk en model auto dat je rijdt. De fabrikant van de auto bepaalt welke olie erin hoort. In je instructieboekje kan je terugvinden welke olie bij jouw auto hoort, maar bij Auto Kasa in Rotterdam weten we het ook wel.

De hoeveelheid olie in je auto wordt minder naarmate je rijdt. Je moet dus regelmatig je olie peilen om te kijken of er nog genoeg in zit. Als je veel rijdt met een te laag oliepeil, zal je motor overmatige slijtage oplopen, wat op een gegeven moment zal leiden tot dure reparaties aan de motor.

Goedkoop olie verversen

De kosten van een oliebeurt verschillen heel erg per merk en model van de auto, maar ook de leeftijd. Als u benieuwd bent naar onze prijzen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We zorgen er altijd voor dat we u zo goedkoop, maar toch deskundig mogelijk kunnen helpen bij uw oliebeurt.

Oliebeurt in Rotterdam

Voor olie verversen in Rotterdam bent u bij Auto Kasa aan het juiste adres. Tijdens een oliebeurt verversen we de olie en vullen we de vloeistoffen. Maar dat is niet alles, daarnaast controleren we de auto op meer dan 20 punten als extraatje.

Na onze inspectie zullen we met u bespreken wat onze bevindingen zijn ontvangt u een inspectierapport over onze controle. Ook geeft onze monteur u al het advies en uitleg dat u nodig heeft, zodat u op de hoogte bent van de technische staat van uw auto. Auto Kasa is de garage in Rotterdam waar u terecht kunt voor een goedkope oliebeurt, uitgevoerd door echte vakmensen.

TELEFOON

010 22 99 255

AFSPRAAK

OPEN

09:00 – 18:00

By |2018-11-12T14:00:34+00:00October 9th, 2018|Uncategorized|0 Comments