Remblokken vervangen

Remblokken vervangen!

Bij Auto Kasa kunt u altijd terecht voor om ur remblokken te laten vervangen! U krijgt bij ons remblokken van A merken en altijd in overleg voor de juist prijs/kwaliteit verhouding. Ook het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen zijn bij deze prijs inbegrepen.

Brandt het waarschuwingslampje op uw dashboard? De kans is groot dat ook de slijtingsindicator aan vervanging toe is. Mocht dat zo zijn, dan vraagt de monteur u altijd eerst om toestemming.

Dat remmen slijten, is niet meer dan normaal. Hoe vaker je ze gebruikt, hoe sneller ze slijten. Vergelijk het maar met je schoenzolen. Slijtage gaat geleidelijk. Daardoor merk je niet van de ene op de andere dag dat ze slecht zijn. Regelmatige controle is daarom verstandig.

Kom langs bij Auto Kasa voor een Remmen Check die we gratis uitvoeren waarna we indien nodig meteen de remblokken vervangen.

TELEFOON

010 22 99 255

AFSPRAAK

OPEN

09:00 – 18:00

By |2018-10-30T01:17:45+00:00October 9th, 2018|Reparatie|0 Comments